David Health Solution

Svaki pacijent ima pravo na individualan tretman.

Patite li od akutnih ili kroničnih bolova u leđima, vratu, ramenima, kukovima ili koljenima?

David Health Solutions stvara tehnologiju za prevenciju u rehabilitaciji ortopedskih tegoba ili problematike povezane sa kralježnicom. David sistem kao najbolju metodu aktivne rehabilitacije prepoznali su centri diljem svijeta uključujući bolnice, ortopedske poliklinike i ustanove za fizikalnu terapiju s najpotpunijom i najnaprednijom uslugom.

Naš cilj je poboljšati Vašu kvalitetu života.

Svi David referentni centri imaju pristup naprednom EVE softveru za testiranje i mjerenje. Na taj način osigurana je detaljna dijagnostika i određivanje strogo individualnog terapijskog programa. EVE platforma omogućuje terapeutima da pomno prate napredak rehabilitacije.

Osiguran je siguran tretman sa suvremenom opremom za aktivnu rehabilitaciju.

Kada trenirate na David uređajima, sigurni ste da vježbate u kontroliranim uvjetima sa najnaprednijom opremom za rehabilitaciju. Ova oprema je posebno dizajnirana za poboljšanje vaših pritužbi na mišićno-koštanu bol. David uređaji su sigurni i medicinski certificirani.

Rehabilitacija u čistom okruženju.

Zalažemo se za najviše standarde u kvaliteti i sigurnosti. Higijena je jedna od naših ključnih točaka.

David rehabilitaciju provode isključivo specijalizirani fizioterapeuti i kineziolozi. Na taj način osiguravamo vrhunski nadzor i najkvalitetniju aktivnu rehabilitaciju.

Osmišljen za vas.

Nova generacija u tehnologiji aktivne rehabilitacije.

Sa svojim korijenima u sportskoj znanosti David tehnologija izgrađena je kako bi zadovoljila najzahtjevnije potrebe elitnih sportaša. David rehabilitacija pruža beskompromisna biomehanička rješenja. Najnovija evolucijska verzija Davidovih uređaja temelji se na novoj inteligentnoj tehnologiji s automatiziranim prilagodbama i softveru temeljenom na oblaku.

EVE – mozak sustava

EVE platforma upravlja cijelim procesom liječenja, vodi kroz pojedinačne vježbe i prikuplja sve podatke za završni izvještaj. Pruža terapeutima detaljan uvid u napredak rehabilitacije, i pomaže u donošenju boljih izbora liječenja, uz dodatnu motivaciju klijenta na njihovom putu oporavka.

U srži našeg rješenja

EVE platforma (eValuated Exercise) je softver za rehabilitaciju koji upravlja cijelim procesom liječenja. Prikupljenim podacima pomaže u individualnoj organizaciji programa pojedinog pacijenta i automatizira kreiranje programa liječenja. Vodi kroz pojedinačne vježbe i prikuplja sve podatke za izvještaj. Na taj način dodatno motivira klijenta na nastavak rehabilitacije ka putu oporavka.

Također djeluje kao arhiva o količini i kvaliteti rada instruktora i klijenata, sve online i u stvarnom vremenu.

“Svi podaci o rehabilitaciji odmah su dostupni sa izvještajem u nekoliko klikova – bilo gdje, bilo kada.”

EVE Info-kiosk

Višenamjenski alat koji pacijentima pokazuje njihov program vježbanja s napretkom trenutnih i prošlih posjeta. Pruža ažurne informacije terapeutima. Koriste ga pacijenti za registraciju na trening sa vlastitom RFID karticom. Podaci o boli pacijenata i drugi unaprijed programirani upitnici mogu se ispuniti na Info-kiosku. Dostupni su i detaljni podaci o vježbama.

Info-kiosk radi s preciznim zaslonom osjetljivim na dodir. Dostupan s tipkovnicom za terapeutsku upotrebu.

David kiosk

Kiosk za vježbanje je veliki zaslon osjetljiv na dodir sa sličnim funkcijama kao i info kiosk. Glavna upotreba je dodatni modul vježbi na vizualan i interaktivan način. Bilo koja vježba ili tretman može se dodati u edukacijske programe pacijenata sa slikovnim ili video zapisima te pisanim uputama. Sa ekrana klijenti na jednostavan način mogu pratiti upute i označiti koje su vježbe izveli. Sve odrađene vježbe bilježe se u bazi podataka.